Intrebari frecvente

1.Care este termenul de livrare pentru o comanda?
Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se poate face intre 1 si 7 zile lucratoare  si pana la 60 de zile pentru mobilierul nedisponibil in stoc la momentul comenzii.

2. Cum se face o comanda?
Pentru a fi o comanda ferma este necesara plata  unui avans de 30% din valoarea totala, iar diferenta va fi achitata inainte de livrare. Plata se poate face cash, ordin de plata sau plata cu card.

3. Asigurati transportul si montajul?
Da.
In Timisoara:
Contra cost. Mai multe detalii in magazin.

   In tara livrarea se face fie prin curierat rapid fie prin alte firme de transport. Costurile unei livrari variaza in functie de valoare, greutate, volum, produse si orasul de destinatie. Dupa ce ati plasat comanda veti fi sunat si vi se va comunica costul si termenul de livrare. Contravaloarea transportului in tara se achita  ramburs la livrare.

   La solicitare echipele noastre vor realiza asamblarea mobilierului ales contra cost. Montajul include si urcarea pachetelor pe scari (valabil pentru Timisoara si adiacent). Mai multe detalii in magazin.

4. Este posibila schimbarea dimensiunilor pentru mobilier? Dar culoarea?
Nu. Insa compania noastra va ofera o gama larga de produse pe diferite culori si dimensiuni, astfel incat sa poata fi ocupat intreg spatiu dorit.

5. Este posibila schimbarea culorii la canapele si coltare?
Da. Cu exceptia produselor outlet. In magazinul noastru veti gasi mostrare de tapiterie pentru orice model ales din cataloagele noastre.

6. Mobila din PAL si MDF este mai buna decat mobila clasica din lemn?
Multi oameni considera astazi ca mobila din lemn este mai frumoasa decat cea realizata din si/sau MDF. Daca insa placa de MDF este acoperita cu furnir de calitate sau cu melamina care imita lemnul, mobila rezultata devine un competitor puternic pentru solutia clasica la cele doua capitole de evaluare ale unui produs: pretul si calitatea.

7. Ce inseamna PAL? Dar MDF?
  PAL-ul este o placa realizata din lemn tocat marunt, amestecat cu clei si presat la cald. MDF-ul (Medium Density Board – Placa din fibre de lemn cu Densitate Medie) se bazeaza in principal pe aceeasi tehnologie insa lemnul compozit este maruntit mult mai fin inainte de presare. Sporirea densitatii duce la marirea gradului de prelucrare in faza de folosire a placii MDF. Ambele placi, dupa uscare se pot acoperi cu melamina, urmand a fi folosite la realizarea mobilei din PAL melaminat sau furniruit. Se da acel aspect lucios al placii.

8. Cum se intretine mobila?
- Nu se vor aseza obiecte ude sau incalzite pe suprafata mobilierului.
- Se va feri de stropiri cu lichide. In caz de stropiri accidentale se tamponeaza imediat cu o carpa uscata si apoi se sterge bine suprafata cu o carpa moale si uscata.
Praful se sterge cu o carpa moale si uscata, fiind contraindicata stergerea suprafetelor cu carpe unse cu ulei, petrol, alcool  etc.